avocat specializat in drept civil, executari silite si drept penal

Facebook

Twitter

Copyright 2019 Avocatum.ro.
Toate drepturile rezervate.

8:00 - 19:00

În fiecare zi lucrătoare

0751.118.404

Pentru programare consultanță

Facebook

Search
Menu

Juridicul, subiect al unei dezvoltări remarcabile în ultimii ani, pilon fundamental în planul arhitectural al societății și economiei românești, a intervenit tot mai des în rândul cetățenilor, constituind factorul stabilizator principal indiferent de natura și particularitățile diferendelor interumane.

În speranța că aduc un plus valoare în societate, prin crearea și menținerea unui liant între statul de drept și cetățean, un colectiv de avocați, membri ai Baroului București și nu numai, au creat comunitatea avocatum.ro.

Sintetizând, avocatum.ro este un concept nou, rezultatul unei viziuni tinere, inovatoare, a unei echipe a cărei activitate are ca fundament profesionalismul, integritatea și seriozitatea.

Suflu al pasiunii pe care au dezvoltat-o în jurul științelor juridice, aceștia au o abordare pragmatică a cărei oglindire se regăsește în modalitatea unică de soluționare a problemelor prezentate de către dumneavoastră.

Aceștia iubesc ceea ce fac și au la baza fiecărui proiect principii solide iar entuziasmul, ambiția și perseverența caracterizează fiecare pas întreprins în interesul dumneavoastră.

Vrei ca procesul tău să fie gestionat de către avocat, iar tu să stai liniștit?