Urmareste-ne
  >  Opinii juridice   >  Contencios constituțional   >  Cum aflu domiciliul unei persoane? Unde trebuie să depun cererea?

Cum aflu domiciliul unei persoane? Unde trebuie să depun cererea?

Bună ziua! În calitate de reprezentand al unei asociații de proprietari, mă interesează să aflu domiciliul unei persoane pentru a o acționa în instanță pentru recuperarea debitului restant constând în cotele de întreținere.

Până la acest moment, am obținut un extras de Carte funciară, în cuprinsul căruia sunt redați proprietarii apartamentului. Acum mă interesează domiciliul din actul de identitate.

În altă ordine de idei, mă interesează să discut cu un avocat specializat în asociații de proprietari din echipa dumneavoastră. Care este procedura pentru stabilirea unei întâlniri?

Întrebare adresată Teodoru I.

Bună ziua, domnule Teodoru! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în asociații de proprietari, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact.

În legătură cu situația expusă, respectiv cu cererea prin care solicitați informații cu privire la posibilitatea comunicării domiciliului unei persoane, facem următoarele precizări:

Persoanele fizice/ juridice pot solicita, în baza unor cereri scrise motivat, furnizarea unor date cu caracter personal din Registrul Național de Evidență a Persoanelor în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, atașând dovada plății taxei de 1 leu/ persoană.

Taxa poate fi achitată prin ordin de plată, prin ghișeele C.N. Posta Română ori la casieriile Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale.

Urmează să discutăm în cadrul întâlnirii toate celelalte aspecte de interes cu privire la legislația în materia asociațiilor de proprietari.

Cu considerație,
echipa
Cum aflu domiciliul unei persoane? Unde trebuie să depun cererea?

Comentarii

  • Citcauan Marieta

    30 septembrie 2022

    Buna. As dorii, sa aflu domiciliu unei persoane din Baia Mare . Este implicată intr-un proces !

    Reply

Post a Comment

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avocatum.ro.